Naailessen

Aanmelden

Naailes

Hoe leuk is het om een je eigen kledingstuk of een accessoire te maken naar jouw wensen. En in een stofje die je zelf super leuk vindt! Kom dan gezellig naar mijn naailessen. De lessen zijn laagdrempelig, je kunt op je eigen tempo werken aan jouw naaiproject. Ik geef naailessen met een hoog afwerkingsniveau. Ook wil ik mijn kennis die ik tijdens mijn opleidingen heb opgedaan (en nog steeds doe), graag met jullie delen. Ik zeg altijd: zelf iets maken kost energie, maar je krijgt er ook heel veel energie van.
Naailessen geef ik in groepsverband, waarbij we in kleine groepen werken. En doordat je doorgaans met dezelfde personen in een groep zit, creëer je een gezellig vast moment voor jezelf. Het gaat niet alleen over het wel of niet kunnen naaien, maar we komen ook bij elkaar, om elkaar te inspireren. Het lesgeld bedraagt € 45,00 per maand en is maandelijks opzegbaar. Lessen zijn inclusief het gebruik van de machines en de vakbladen.

Aanmelden en betalingen voor de naailessen

Zodra je je op hebt gegeven voor naailessen, neem ik contact met je op voor de startdatum en vervolgdata.
Bij het aanmelden voor de naailessen vragen wij een eerste betaling van € 45,00. Dit kan vooraf voldaan worden op rekeningnummer NL46 RBRB 0918 3819 16 en vermeld daarbij ‘Naailes’ en je naam. Ook kun je ervoor kiezen dit contant of per pin, liefst vooraf, in de winkel te betalen. Zo ben je zeker van je plek bij de naailessen.

Tijden naailes

Ochtend: 9:00u tot 11:30u
Middag: 13:00u tot 15:30u
Avond: 19:00u tot 21:30u

Vrije plekken dinsdag

  • Ochtend: 4 machines

Vrije plekken donderdag

  • Ochtend: 4 machines
Aanmelden naailes (per maand)